gallery/new project (40)

(Păstorel Teodoreanu)

Petreceri perfecte fără dureri de cap!

Despre vinul pentru nuntă s-a spus aproape tot de-a lungul anilor : ca e bine sa fie demisec sau demidulce, ca ar trebui și un pic de vin roșu la felul principal, sau ca roze-ul bine răcit e de neînlocuit. Ideea de bază este că vinul pentru nuntă trebuie musai să fie corect ales în funcție de mai mulți factori :meniu, profilul majorității invitaților, anotimpul desfășurării evenimentului etc.
          Reușita unei nunți poate fi grav afectată de alegerea unui vin slab calitativ sau de servirea precară a unui vin bun. Vinul alb demisec este nelipsit de la nunțile din țara noastră, pentru că se pliază pe majoritatea gusturilor invitaților. În ultimii ani, o amploare deosebită a luat-o consumul de vin roze demisec sau demidulce, obținut din combinarea armonioasă a soiurilor Busuioacă de Bohotin și Cabernet Sauvignon sau Fetească neagră. Vinul roze se adresează în principal tinerilor și persoanelor de sex feminin, care preferă un vin foarte aromat, cu tente ușor dulci, și cu o aciditate ridicată.
Te invităm la degustare în unul din magazinele noastre având posibilitatea să alegi din cele 7 sortimente de vinuri vrac(Alb sec,demisec,demidulce,roze demisec si roșu demise),an producție 2018 !

gallery/promotie
gallery/new project (41)
gallery/new project (42)
gallery/new project (61)
gallery/safievin