Soiuri: Grasa de Cotnari , Tamaioasa Romaneasca
Este un vin nobil, de culoare galben-intens, ce prezintă inflexiuni frumoase in lumină.
Gustul este discret, complex, cu arome specifice soiurilor, note de miere proaspată și fructe proaspete de vara.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8-10°C.
Recomandări culinare:desert, mâncăruri uleioase.
Soiuri: Muscat Ottonel , Feteasca Alba
Este un vin nobil, care se face remarcat prin aroma si culoarea galbenă, care prin trecerea timpului evoluează spre auriu. Se impune prin mirosul specific de Muscat Ottonel datorat aromei cu care este inzestrat strugurele.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8-10ºC.
Recomandări culinare:gustări, carne de pasăre, de vânat, aperitive, mâncăruri pe bază de carne albă.
Soiuri: Francusa , Feteasca Alba
Este un vin nobil usor de recunoascut datorită aciditatii bune pe care o are, dezvoltand o aromă fină de fructe cu gust echilibrat si catifelat. Culoarea este galben-pală sau galben-verzuie.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8-10°C.
Recomandări culinare:preparate din pește,raci, carne de pasăre, aperitive, ficat de rață sau gâscă, brânză de capră, brânză de burduf, pui la grill, somon, scoici, fructe de mare.
Sauvignon Blanc este un vin nobil echilibrat, cu aromă usor discretă a florilor de viță de vie, delicată si proaspată.
Culoarea este galbenă, intensă, gustul este sec, plin, cu o usoară nuanță de pepene galben.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8-10ºC.
Soiuri:Busuioaca de Bohotin, Cabernet Sauvignon
Este un vin licoros cu o corpolență deosebită, cu un parfum inconfundabil, amestec de trandafir și busuioc ce îi dau o notă aparte, rar întâlnită la alte vinuri aromate. Aroma sa este unică, aducând a caprifoi și a piersici coapte, suculente, cu o armonie perfectă de zahăr, alcool și aciditate.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8°-10°C.
Recomandări culinare:preparate din pește, raci, carne de pasăre, aperitive, ficat de rață sau gâscă, brânză de capră, brânză de burduf, pui la grill, somon, scoici, fructe de mare.
Desi nu se lasă recunoscute cu ușurință, vinurile obtinute din Feteasca Neagră sunt corpolente, ample, catifelate si armonioase, cu un miros discret dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 16-18°C.
Recomandări culinare: preparate din carne rosie, brânzeturi sau grătar.
Soiuri: Cabernet Sauvignon, Merlot
Acest vin nobil este ideal când vine vorba de îmbunătățirea calităților prin îmbătrânire. Cu trecerea timpului, aroma sa distinctă de stafidă neagră poate dezvolta un buchet cu nuanțe de cedru, violete, piele sau tabac și aroma puternică de tanin se va înmuia astfel considerabil.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 16-18°C.
Recomandari culinare: preparate din carne rosie, brânzeturi sau grătar.
(Păstorel Teodoreanu)
Este un vin nobil fin, catifelat, corpolent, ce amintește de parfumul florilor de viță de vie.
Culoarea galbenă cu reflexe verzui, devine galbenă aurie prin maturare și învechire.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8-10ºC.
Este un vin nobil echilibrat, cu o aromă inconfundabilă, florală, specifică soiului. Gustul este proaspăt si fructuos, însoțit de note discrete de unt împletite armonios cu note plăcute de mirodenii.
Prin învechire la vas si la sticlă capată caracteristici noi ale buchetului, care te fac să te gândeaști la fagurele de albine, atingând culmi nebănuite chiar după 10-15 ani.
Păstrarea vinului se face doar în butoaie de stejar, pentru ca acesta să capete calități care l-au făcut atât de apreciat de-a lungul vremii și se îmbuteliază pe bază de comandă.
Fiecare comandă vine însoțită de buletin de analize!
Temperatura recomandată pentru consum este de 8-10°C.